Français Nederlands English utflykt kontakt tårtparad galleri webbutik glasblåsning aktuellt
Skeppsta hytta
about Ebba von Wachenfeldt's glass studio at Skeppsta in english
Dutch
Francais

Kurser på Skeppsta hytta med Pia del Norte, sommaren 2023

Pia ”del Norte” är en av Nordens mest anlitade flamencoartister, drivkraften bakom Sveriges enda kontinuerliga flamencoscen FlamencoFredag och en omtyckt pedagog. Just nu är hon aktuell med Scenkonst Sörmlands dansproduktion för året, Carmen Recycled. Pia har utbildat sig inom pedagogik på DoCH (Stockholm University of the Arts) och kontinuerligt i Spanien, mestadels i Madrid och Sevilla sedan 2006. Hon har också studerat Bata de cola för bland andra Olga Pericet och Concha Jareño.
Under flera år har hon praktiserat olika former av Yoga och Qigong, Pilates, Klein och andra kroppsfrämjande praktiker för att under senaste åren utbilda sig ytterligare i Zhineng Qigong och till Yinyoga-lärare (230 h hos Yinyoga Meditation/Surya)

Under sommaren 2023 erbjuder Pia Energigivande Qigong, Flamencodans och stillsam Yinyoga på Skeppsta hytta i vackraste Sörmland

Med flytande, lugna och närvarande rörelser får vi ny energi och cirkulationen i kroppen får en boost genom ett härligt Qigong-pass.
Efter Qigong-klassen tar vi en kort paus innan vi fortsätter med en timmes flamenco! Flamenco är en kraftfull dans och musikform som dansas av alla, man och kvinna, ung och gammal, lång och kort. Vi jobbar med palmas (klappar), den för flamencodansen typiska arm- och handrörelser och dansar till några riktiga flamencohits!
Efter en paus rullar vi ut yogamattorna och landar i den vilande kroppen. Yinyoga är en lugn och stillsam yogaform där vi stannar i positionerna i flera minuter. Vi slappnar av, kopplar in oss till våra kroppar och ger oss lite extra omtanke och stillhet.
Intensivkurs-Flamenco

Flamenco-intensivkurs - 17-18 juni

Qigong-Flamenco-Yinyoga

Qigong-Flamenco-Yinyoga - måndagar och torsdagar kl 17-20

Qigong ca 17:00-17:30
Flamenco ca 17:45-18:45
Yinyoga 19:00-20:00
NÄR
Följande måndagar 2023:
19 juni
26 juni
10 juli
17 juli
31 juli
14 augusti
21 augusti
28 augusti
Följande torsdagar 2023:
27 juli
3 augusti
10 augusti
17 augusti
24 augusti
31 augusti
VAR
Skeppsta hytta! Vi håller till utomhus när det går, regnar det eller är för kallt, flyttar vi in i galleriet 1 tr upp! Yinyogan är alltid innomhus. Ta gärna en extra tröja och filt med dig så du håller dig varm under Qigongen & Yinyogan. Yogamatta, bolster och block finns på plats.
FÖR VEM
Öppen nivå - kom som du är!
ANMÄLAN, MER INFO och FRÅGOR
Hör av dig direkt till Pia på info@piadelnorte.com